Välkommen till ML Huskur!

Städfirma Nynäshamn

ML HUSKUR – Ett tryggt val av Städfirma

Välkommen till ML Huskur, en kompetent städfirma med kompletta lösningar för privatpersoner och företag. Vi utför varje arbete med fokus på kvalitet och miljö. Utöver att presentera ett skinande rent resultat, så vill vi också presentera ett resultat där processen positivt bidragit till miljön. Hos oss på ML Huskur får du städning utefter dina önskemål och behov.

Våra städare är utbildade och har en god yrkeskompetens inom branschens alla arbetsområden. Det är tack vare vår skickliga personal som vi kan erbjuda ett brett kvalitetsutbud av städtjänster.

På ML Huskur arbetar vi med visionen att göra skillnad, för både människa och miljö. Vi är ett ASF, arbetsintegrerat socialt företag, vilket innebär att vi hjälper människor ta första klivet ut i arbetslivet. Hos oss får de, som befinner sig långt ifrån arbetsmarknaden, en möjlighet att språkträna och känna på vad yrkeslivet innebär. Vi vill med vårt sociala arbete ge människor en rättvis chans att kunna komma ut i det svenska arbetslivet, få känna en gemenskap med kollegor och utvecklas som människor.

Vi utför våra tjänster runt omkring Stockholm som exempelvis Nynäshamn. Oavsett arbetets omfattning så finns vi här redo för att ta oss an uppgiften, ingen städning är för liten eller stor. Utöver hemstädning och företagsstädning så erbjuder vi en självklart fler städtjänster, mer om de kan du läsa här.

Har du några frågor eller funderingar? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!
ML Huskur, städfirma för dig i Nynäshamn med omnejd

Städfirma

Tjänster

Vi erbjuder städning av trapphus, kontor, byggarbetsplatser, och flyttstädning.

Miljö

Vi strävar efter att göra skillnad. Både för människa och miljö.

Offert

Vill du ha en offert? Tveka inte att kontakta oss via mail eller telefon!